Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه ی بررسی و نقد کتاب تن تن و سند باد از نمونه های مقابله با تهاجم فرهنگی؛ عصر روز دوشنبه 24مهر ماه در سالن اجتماعات کتابخانه امام جعفر صادق(ع) برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارم خبر محمد میرکیانی نویسنده کودک و نوجوان در صدای جمهوری اسلامی ، نویسنده نمایشنامه‌های رادیویی و قصّه‌های ظهر جمعه می باشد ، او متولد سال ۱۳۳۷ در شهر تهران است و مدرک دکتری هنر را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نموده و بیش از 30 سال به نویسندگی پرداخته و 60 جلد کتاب به چاپ رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه نقد و بررسی مرادی رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان پاکدشت با بیان اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه کتابهای خوب و اشاره به نوشته ی مقام معظم رهبری در تحسین کتاب تن تن و سند باد، اظهار داشت:در مقابل استحاله و نفوذ فرهنگ غرب نباید بی دفاع بود و ضرورت دارد توجه بیشتری از طرف برنامه ریزان فرهنگی در مقابله با هجوم وسیع ضد فرهنگ این مرز و بوم صورت گیرد.وی کتاب تن تن و سند باد را به عنوان یکی از کتابهای خوب در حوزه ی مقابله با تهاجم فرهنگی که دارای داستانی پر جاذبه و لایه های اندیشه ایی عمیق در حوزه ی هویت ملی می باشد،برای نسل نوجوان مفید دانست.

دکتر میر کیانی هدف از نوشتن این کتاب را معرفی تاریخ ایران کهن دانست و بیان داشت: در کتاب تن تن و سندباد از شخصیت های نظیره سازی مثل( پهلوان پنبه ، نخودی) استفاده شده که این کتاب نشان دهنده غلبه ایران کهن بر غرب بوده که غربی ها همیشه با نیرنگ در سانه ها مخصوصا ماهواره سعی بر معکوس نشان دادن واقعیت ها بوده تا بتوانند تاریخ را به نفع خود مصادره کنند.

وی در ادامه افزود: این کتاب یک نمونه ای از روش های مقابله با تهاجم فرهنگی می باشد، اصول جوانمردی ، استقلال، حفظ هوییت در لابه های زیرین این اثر می باشد که در پیام های اسطوره های شرقی بیان شده است.

در ادامه حمید عزیزآبادی فراهانی به عنوان منتقد کتاب به نقاط قوت و ضعف کتاب اشاره داشته و تصریح کرد: بیان خوبی ها در یک اثر هنری از ویژگیهای نقد مدرن و کار آمد است و نویسنده بر اساس احساس مسئولیتی که نسبت به هویت ملی و مقابله با نفوذ و تهاجم فرهنگی داشته است، به نگارش و آفرینش این اثر پرداخته که این مهم خود شایسته ی تحسین است.

در پایان جلسه شود تعدادی از دانش آموزان،شاعران،نویسندگان و پژوهشگران در این جلسه حضور داشته که با سئوالات خوب خود در خصوص کتاب باعث گرمی این مجلس شدند و نویسنده نیز با سعه ی صدر و حوصله ی بسیار به تک تک سوالات حاضرین پاسخ دادند و از حضور خود در بین این جمع مشتاق و کتابخوان اظهار خرسندی کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  و به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم افزود: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی افزود: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

وی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وی افزود: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

اسماعیلی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) ۸ اردیبهشت با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست