Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا آزادی کارگردان سینما درباره وضعیت اکران «سندباد و سارا» به خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت:این فیلم در فصل خوبی اکران نشد و قطعا ازدحام فیلم‌ها، برگزاری جشنواره، پخش بازی فوتبال روی فروش و مخاطب سینما تاثیر می‌گذارد.

وی درباره فضای «سندباد و سارا» بیان کرد: در ابتدا باید بگویم کار‌های من متفاوت است، چون سعی می‌کنم اصل سینما را در آن‌ها پیاده کنم و به مسائل تاریخی، فرهنگی، رویاپردازانه توجه داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزادی گفت:سعی می کنم فیلم  فضایی کودکانه داشته باشد تا بتوانند مانند «دره شاپرک‌ها»، «کاکلی» و... ماندگار شوند؛ آثاری که در ذهن‌ها می‌ماند و دوست داشتنی است.

وی با یبان اینکه فیلم سینمایی «سندباد و سارا» در مورد سفر سندباد به کیش و روبرو شدن با مسائل و مشکلات مختلف در این جزیره است،گفت:فیلم فضایی از قدیم و جدید دارد، فانتزی است و فکر می‌کنم در کنار نوآوری و تازگی، به تفریح و آموزش برای مخاطبان می‌پردازد.

این کارگردان ادامه داد: این فیلم سینمایی دور از تهران و آپارتمان و رقص و آواز است و کودک و خانواده‌ها می‌توانند آن را ببینند و بهره کافی ببرند.

وی بیان کرد: بیشتر فیلم‌هایی که این روز‌ها تولید می‌شود با نگاه تجارت پیش می‌رود در صورتی که هدف ما بالاتر از درآمدزایی و سرگرمی است، فیلم خوب ساختن برای ما مهم است اثری که بتواند چیزی به سینما اضافه کند به عنوان نمونه در«حناسه آرش کمانگیر» اصل سینما را پیاده کردیم که فیلم نویی خواهد بود و چیزی به سینما اضافه می‌کند.

آزادی گفت: باید فیلمی ساخت که مخاطب در عین تفریح با کوله باری از تجربه و کشف فضای جدید از سالن بیرون بیاید تا بتواند در تربیت و ساختار شخصیتی بچه‌ها و حتی بزرگتر‌ها تاثیر مثبت بگذارد البته متاسفانه در حال حاضر بچه‌ها عادت کردند به هر قیمتی در سالن‌های سینما شادی به دست آورند که این در درازمدت بسیار ضربه زننده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فیلم سینمایی سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، کارگردان فیلم سینمایی «لازانیا» درباره ساخت فیلم انیمیشن و ارتباط بهتر مخاطب با این آثار گفت: من به سینمای انیمیشن نیز علاقه دارم و اتفاقاً دو طرح برای ساخت اثر در این قالب نوشته‌ام. من هیچ‌گاه به دنبال کسب جایزه از جشنواره‌ها نبودم و سینمایی که مورد علاقه‌ام بوده را دنبال کردم و در فیلم‌هایم به فضای فانتزی همواره توجه داشته‌ام. سینمای من غیر از فیلم «دزد و پری» که مختص مخاطب خردسال است، معمولاً سینمایی است که مخاطبش خانواده‌ها هستند و سعی دارم قصه‌پردازی کنم و فانتزی را هم به خوبی می‌شناسم. سریال «دیو و ماه پیشونی» همزمان در چهار پلتفرم پخش شد توانست جزو پربیننده‌ترین سریال‌های کودک و نوجوان شبکه نمایش خانگی باشد. در این سریال سعی کردم خانواده‌ها و کودکان را به شاهنامه و کتابخوانی علاقه‌مند کنم و جالب است که در زمان پخش خانواده‌هایی که حتی بچه‌های ۵ یا ۶ساله داشتند و بچه‌هایشان توان خواندن و نوشتن نداشتند هم از علاقه‌مند شدن آن‌ها به شاهنامه می‌گفتند و این برای من اتفاق بسیار خوشایندی بود. متأسفانه همانطور که پیش‌تر گفتم شرایط سینمای کودک بسیار بد است و اگر حمایت نهادهای دولتی نباشد ساخت فیلم تقریباً غیرممکن است. همیشه مسئولان شعارهای خوبی برای حمایت از این سینما مطرح کرده‌اند اما هیچ‌گاه عملکردی که شاهد بودیم در حد شعارهای مطرح شده نبوده و واقعیت موجود در سینمای کودک بسیار ناامیدکننده است.


این کارگردان درباره موضوع فیلم «والدین امانتی» توضیح داد: اولین مسئله‌ام برای ساخت یک فیلم کودک و نوجوان سرگرم‌کننده بودن اثر است. در «والدین امانتی» یکی از مفاهیمی که مدنظر داشتم مسئله محیط زیست بود. متأسفانه محیط زیست ما با بی‌توجهی در خطر از دست رفتن است و به نظر من بسیار مهم است که نسل جدید نگاهی دلسوزانه به محیط زیست داشته باشد.

وی افزود: لوکیشن فیلم «والدین امانتی» در جنگل‌های هیرکانی است که درخت‌هایی مربوط به قرن‌ها قبل در آن حضور دارند و شاید برخی درختان مربوط به چهارهزار سال پیش باشند اما متأسفانه امسال شاهد بودم که نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار درخت را قطع کرده‌اند تا یک پارکینگ بسازند و اتفاقاتی اینچنین نشان می‌دهد که ما درباره محیط زیست نیاز به فرهنگ‌سازی داریم. همانطور که گفتم یکی از دغدغه‌های من همین مسئله بود و قصد داشتم اهمیتش را به کودکان گوشزد کنم و فکر می‌کنم مهم‌ترین مسئله برای نجات محیط زیست این است که به کودکانمان حفاظت از آن را آموزش دهیم. موضوع بعدی که در این فیلم مدنظر داشتم موضوع خانواده و احترام به پدر و مادر بود. خانواده برای من کلمه‌ای قابل احترام است و سعی کردم در قالبی سرگرم‌کننده اهمیت آن را برای کودکان و نوجوانان بازگو کنم.

قناعت در پایان اظهاراتش تأکید کرد: خوشبختانه از نتیجه کار و محصول نهایی رضایت دارم و اکران آنلاین نیز تا الآن برایم با بازخوردهای خوبی همراه بوده و از مسئولان فیلم‌نت نیز تشکر می‌کنم که شرایطی را برای اکران این اثر فراهم کردند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900919

دیگر خبرها

  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • آزادی بانوی زندانی پس از ۶ سال حبس در البرز
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده